lördag 22 december 2007

Robban har flyttat hem till mig!!!

Jajaja...är så lycklig. Robban flyttade hem till mig igår. Den enda smolken i bägaren är att jag åker bort imorgon och kommer inte att hinna umgås så mycket med honom som jag skulle vilja.

Robban är alltså en Craft Robo om det nu var någon som trodde något annat ; ).

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre.

torsdag 20 december 2007

Årets julkort

kommer förhoppningsvis fram till adressaten senast imorgon. Jag blev en dag sen med att lägga dem på lådan men det borde gå bra ändå tycker jag. Jag hoppas i alla fall att de kommer fram i tid. Här är de!

Vill passa på och tacka E för inspirationen till några av korten. Andra fick jag inspiration till av A som var med på förra maran på Papprika. Sedan har jag hittat på några helt själv ; ).


















torsdag 13 december 2007

Äntligen...

fick jag tummen ur.

Har pratat i flera år om att gå och kolla min onda rygg. Idag har jag varit hos en sjukgymnast för första gången. Nu ska här börja tränas ryggmuskler.

Hon föreslog också att jag borde besöka en remotolog (tror jag att det heter och stavas). Hon tyckte att det kändes som att det kunde vara lite reumatiskt. Det ligger i släkten och ärvs tydligen ganska ofta.

Tydligen har jag problem med en fot och hälsena också. Jag har mer tyngd på vänster ben. Med tanke på min tyngd (vikt) är det ju inte konstigt att man är lite sne, : S.

Nu gäller det bara att få en remiss till en remotolog. Ett besök hos vårdcentralen måste beställas.

tisdag 11 december 2007

Jul, jul, jul ...

Man har ju inte direkt någon julstämning. Jag är lite trött på det här vädret nu. För min del får det gärna komma lite snö och bli några grader kallt, bara så att det blir lite ljusare ute.

Nu har jag i alla fall skickat iväg det första julkortet. På förra maran på Papprika var det med en tjej som var så duktig på att färglägga stämplade motiv och göra kort. Jag "snodde" lite idéer och fick till detta kort som idag skickade 'Over there'. Var bara tvungen att måla paketet "svenskt". Min kusin är så "svensk" trots att hon aldrig bott här.




Idag har också det första julbordet för året inmundigats. Var med jobbet på Sjätte tunnan, i Gamla Stan. Det var ett medeltida julbord. Med lite gammaldags (inte gammal) mat. Helt ok.

onsdag 5 december 2007

Sjukt

Snörvel, snörvel. Host, host.

Jaha, här fick jag för att jag sagt att jag inte varit sjuk på hela året.

Jag har också sagt att "det vore skönt att bli lite sjuk så att jag kan stanna hemma några dagar". Jag tar tillbaka det på en gång. Har åkt på en rejäl förkylning.

Det är så typiskt. Jag har under flera år sagt att jag måste ta itu med min rygg. Idag skulle jag ha varit hos sjukgymnasten för ett första besök. När jag fick den här tiden sa de att jag hade tur som fick en tid i år. Det måste vara fler som lämnat återbud för när jag ringde och meddelade att jag var sjuk fick jag en ny tid till nästa torsdag. TACK för det.

Var hemma igår också men hade då feber så jag orkade inte göra så mycket. Förhoppningsvis orkar jag mer idag. Kanske orkar göra några julkort.

Vi får väl se.