onsdag 20 juni 2007

Faan, faan, faan...

Min lillebror ringde mig ikväll när jag var på Papprika. Det har varit skottlossning i Nyköping och en polis har blivit dödad. Gärningsmannen är samma person som dödade min storebror -94 och samtidigt skadade två andra. Han blev då dömd till livstid som här betyder 14 år och kom ut efter 6,5. I de här lägena önskade jag att vi hade samma straffsatser som i USA, där livstid betyder livstid. Nu ska karusellen börja snurra igen. Aftonbladet ringde mig också på Papprika och ville ha uppgifter. Jag försökte förklara att jag inte vill prata om det men han var väldigt påstridig. T o m kunderna undrade vad det gällde. Pratade med mamma nu ikväll som också hade pratat med min lillebror. Till honom hade både Aftonbladet och Expressen ringt. Som väl var talade han om för dem att de fick inte ringa mamma. Ändå värre blir det väl för svägerskan. De hade varit och tittat på min brorsdotter som spelar fotboll. När de kom hem stod båda ovan nämda tidningar på gatan och väntade.
Faan, faan, faan!!!
Ska försöka lägga mig och sova nu.

lördag 16 juni 2007

Äntligen helg!

Fy vilken vecka. Det skulle läneförhandlas i veckan och för första gången på många år såg jag fram emot det. Förra året jobbade vi häcken av oss så jag förväntade mig att få en rejäl peng. Mina kollegor hade fått ca 2.000 kr i påökt så jag trodde jag skulle ligga där någonstans också. Men ack vad man bedrar sig! Det känns ju inte så speciellt kul att få frågan om man verkligen vill fortsätta som programmerare. Frågan ställdes nog inte exakt så men det var ändå andemeningen. Erkänner att jag blev helt ställd och tyvärr när jag blir arg så börjar tårarna rinna (varför?). Hade dock sinnesnärvaro nog att inte skriva på på en gång. Har kollat med facket som inte tyckte att mitt lönesamtal var bra. Chefen hade inte tagit upp några argument som var tillfredställande. Så nu får vi se vad facket kan göra.
Veckan slutade bra i alla fall. Jag åkte till Papprika och shoppade lite. Jag har ju inga papper eller annat hemma ;). Hoppas jag kan pyssla lite i helgen och att vädret fortsätter som det börjat.

söndag 10 juni 2007

Ja må de leva...

Två av mina kollegor fyller år idag. Grattis Y och O!!! De har fått varsitt kort enligt modellen nedan. Det roliga är att en av dem är en kille och han blev jätteförtjust i sitt kort. Det är inte så vanligt att killar tycker om hemgjorda kort.

Tack Olivia och AnnaCarin för layouten av korten. Egentligen är det väl Olivias väninna Marie (tror jag att hon heter) som visat idén. Hör gärna av er om jag har skrivit fel namn så att jag kan ära den som äras bör.







lördag 9 juni 2007

Uppdaterad profil

Efter påtryckning från M så har jag uppdaterat min profil. Det som nu står i min profil är vad M tyckte jag skulle skriva. Tack tjejen för de snälla orden.