onsdag 24 juni 2009

Shoppat lite

Var ute på lunchen häromdagen och fick se en skylt om 50% rea på allt i en väskaffär. Jag gick in mest för att titta men fick se denna väska. Färgerna blev inte så bra när jag fotade. Det var nog lite för mörkt ute. Den är grönare i verkligheten. Lite skrikiga färger men jag tyckte den var så cool att den fick följa med mig hem.

Kors - jag har gjort några LO:s

Vi hade ju en period med snö i februari. Jag hade tänkt mig ut i skogen för att fota lite men till slut blev det bara min uteplats som fotades :-(


Jag gillar stämpeln som kommer från Inky Wings. Den säger det som jag gillar med snö. Blomman är en gammal ljusmanschett som jag plockat isär. Det måste ha varit kväll och lite halvtaskigt ljus när jag tyckte att den passade. Upptäckte att det är lite rosa i blomman. Men det får gå ändå.
Favorit brorsdottern Fia (för att tydliggöra så har jag bara en brorsdotter) fyllde år i april. Då fick jag se nya lägenheten som hon och pojkvännen köpt. Pappersremsorna ska liknas vid ränderna i tapeten. Färgen på blomman tyckte jag bröt av mot det blå och bruna riktigt bra.

I april var jag och Katta in till Kungsträdgården för att titta på och fota körsbärsblommorna som blommade så fint. När det blev dags att scrappa bilderna plockade jag fram en overlay som man färglägger själv. Jag har tidigare försökt att färglägga den men inte hittat någon färg som blev bra.

Nu testade jag med mina Promarker pennor och de funkade ju. Jag tog de mörkaste färgerna jag hade. Den gröna är färgen "Grass" och den bruna är "Cocoa". När det gällde den rosa färgen så hittade jag ingen lämplig bland promarkerna utan jag testade istället Alcohol Inksen. Då fick jag fram den rosa färg som jag var ute efter.

tisdag 23 juni 2009

Grattis Anette!!!

En väninna fyller år på torsdag så detta kort kommer att läggas på lådan imorgon.
Jag vågar lägga ut bild här då jag vet att hon inte läser min blogg.

Allt material till kortet (förutom bandet) är inhandlat hos Mita Altheasmix. Stämpel flickan är en favorit från Bildmålarna är stämplad på akvarell papper och färglagd med Promarker pennor. Text- och swirl stämplarna är nya clearstamps från Reprint. Me like a lot!
Papprena tillsammans med Reprint stämplarna är nya och inhandlades i söndags.

Jag har beundrat mina DT kollegor, Monica och Tina, som får till så fina buketter av sina blommor. Jag var tvungen att testa och jag tycker det blev helt ok.

söndag 14 juni 2009

Äntligen

Det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen. Det är något som tar tid från fritid-/blog-/pysseltid. Jobb kallas det visst.

I veckan fick jag lite panik då jag insåg att en vännina på jobbet fyllde år. Så då fick jag ta en natt till hjälp för att fixa ett kort.

Jag valde en vikning som är Tinas favorit. Jag orkade dock inte stämpla och färglägga något motiv så jag hoppade över den biten.

Tre veckor kvar till semester. Då äntligen kanske man kan komma ifatt med allt man vill/måste göra hemma.